TRAŽIM CIMERA/CIMERICU! Ostavljam dlake u kupaonici.

004a

 

004a Općenito

 

OPĆENITO

Tvorovi su velike spavalice, pa im je u skladu s tom njihovom simpatičnom karakteristikom potrebno urediti prostor za spavanje u kojem će prespavati između 16 i 20 sati dnevno. To može biti kavez adekvatne veličine (minimalno 80 cm dugačak, 60 širok i 80 visok), jedna prostorija u stanu ili čitav stan. Svako od toga treba biti uređeno i osigurano na adekvatan način.


 

Saznaj više..  

  ili  


se vrati natrag

TRAŽIM CIMERA/CIMERICU! Spavam 20 sati dnevno.

004b

004.b Kavez

 

KAVEZ

Osnovna oprema KAVEZA bila bi : velika plastična kutija sa mačjim pijeskom (preporučamo komprimirane drvene brikete, ni u kom slučaju piljevinu, silikonski pijesak i sl.), posudica sa hranom, te posudica i/ili bočica s vodom. S obzirom da tvorovi uživaju u stvaranju nereda (to jest, stvaranju tvorovskog reda), poželjno je wc za stranice kaveza zalijepiti čvrstom ljepljivom trakom, te nabaviti zdjelicu za vodu koja se može učvrstiti za stijenku kaveza. Kao velike spavalice, tvorovi će najviše cijeniti dobru opremu za spavanje – ljeti tanje pamučne majice, prostirke, krpice i (viseće) ležaljke, a zimi to isto od nekog punijeg materijala.


 

Saznaj više...  

  ili  


se vrati natrag

TRAŽIM CIMERA/CIMERICU! Imam neuredne WC navike.

004c

004c Stan

 

STAN

Ukoliko je tvor pušten po čitavom STANU ili pak za sebe ima određenu PROSTORIJU u stanu spriječite moguće nezgode i tragične ishode uz nekoliko jednostavnih zahvata. Nekoliko je mjesta u stanu koja su potencijalno opasna za tvorove i koja je potrebno zaštititi i redovno provjeravati zaštite i/ili im onemogućiti pristup.

 


 

Saznaj više...  

  ili  


se vrati natrag